5 redenen om een garagepoort van Teckentrup te kiezen voor je woning

EV Vanheusden Garagepoorten is verdeler van het kwaliteitsmerk Teckentrup. Wij kiezen voor degelijkheid voor de garagepoort van je privéwoning. Deuren van Teckentrup zijn bijzonder veilig en werken met innovatieve aandrijvingen. Alle technische details zijn perfect op elkaar afgestemd en garanderen een rustige deurloop en groot gebruiksgemak. Dit zijn 5 redenen om voor een garagepoort van Teckentrup te kiezen.

1. Licht lopende geleiding

De nieuwe kunststof gelagerde hefarm zorgt voor het zonder weerstand sluiten van de Teckentrup kanteldeur. Hefarm en kozijn zijn in één lijn met elkaar verbonden en extra vastgeschroefd. Een voordeel dat de hoogst mogelijke stabiliteit garandeert.


2. Veiligheids-verenpakket

Het veiligheids-verenpakket van 3 veren voorkomt het afknellen van vingers tussen de windingen van de veer. De krachtverdeling over meerdere veren zorgt voor de valbeveiliging van de deur.


3. Inbraakwerende vergrendeling

De afgedekte tweezijdige vergrendeling met de nieuwe kunststof grendel zorgt ervoor dat de deur veilig en geluidsarm wordt afgesloten. Bij het sluiten van de deur sluit het vergrendelings- systeem automatisch en voorkomt daarmee toegang van onbevoegden.


4. Geluidsarme, lichtlopende deur

De kunststoffen rollen worden in looprails geleid en zorgen voor een duurzame, lichte loop. De optimale pasvorm van de verzinkte looprails maakt een nauwkeurige en veilige geleiding van de deur mogelijk.


5. Vingerknelbeveiliging – Draaipunt en Hefarm

De combinatie van afdichtinglijsten van harde en zachte kunststof maakt een gemakkelijke geleiding van het deurblad en een betrouwbare vingerknel- beveiliging mogelijk. De standaard vingerknelbeveiliging aan de hefarm laat toe om de deur achteraf van een elektrische aandrijving te voorzien, waarbij de veiligheidsvoorschriften in acht worden genomen.

Meest Recente Posts

In de kijker

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties.

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein.
​​​​​​​Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons