Tips bij het aankopen van een nieuwe wagen

Vrijdag 10 januari 2020 is het jaarlijkse autosalon weer geopend. Voor veel mensen is januari dé maand bij uitstek om eens rond te kijken bij de verschillende automerken en prijzen te vergelijken voor de aankoop van een nieuwe wagen. Potentiële kopers houden vaak wel hun familiale situatie in het achterhoofd (hebben mijn kinderen genoeg plek op de achterbank?) maar de infrastructuur van hun huis en meer bepaald garage wordt hierbij wel eens over het hoofd gezien. 

Hieronder kunt u een aantal handige aandachtspunten terugvinden om onaangename verrassingen te vermijden:

  • Hoe lang en breed is mijn garage? De grootte van auto's is in de afgelopen jaren toegenomen, vandaar dat u dit best nakijkt alvorens verschillende modellen te bespreken. 
  • Wat voor poort heeft u? Kantelpoorten bevatten scharnierarmen die uitsteken die de ingang voor de auto verkleinen. Bij een foute inschatting van de opening kan dit leiden tot beschadigde zijspiegels. Sectionale poorten daarentegen hebben geen uitstekende scharnierarmen waardoor de volledige opening gebruikt kan worden om de auto binnen te rijden. Het breedteverschil tussen een kantelpoort en een sectionale poort bedraagt ongeveer 16 cm. 
Onderstaande foto toont de scharnierarmen die uitsteken bij een kantelpoort. 


Meest Recente Posts

In de kijker

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws, updates, vacatures, tips & acties.

Lees vorige berichten

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen, groot of klein.
​​​​​​​Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contacteer ons